Kirsikka Pauni
Koirahieroja AT, Koirien ravitsemusneuvoja

Koirahierojan ammattitutkinnon (1,5v opinnot) suoritin Helsingin Taitotalossa (ent. Amiedu) ja valmistuin Joulukuussa 2021. Opintojeni lisätutkinnoksi valitsin Koirien ravitsemuksen ja ruokinnan, joten minulla on ammattitaito tehdä myös koirien ravitsemusneuvontaa.

Opintomme sisälsivät kattavasti koiran anatomiaa ja fysiologiaa, erilaisten hierontaotteiden, -tekniikoiden ja nivelten mobilisoinnin harjoittelua sekä lämpö- ja kylmähoitotekniikoiden hallinnan.Opintoihimme kuului projektikoirien hieronnat, joita olen suorittanut opiskelun aikana n. 165h. Harjoituskoirani ovat olleet hyvin erilaisia noin 2,5kg kleinpitzistä aina 62kg leonberginkoiraan asti.

 Lisäopintoina tämän jälkeen olen opiskellut Urheilukoiran Fysiikkavalmennusta sekä suorittanut Dobo-ohjaaja-kurssin.

Koirien lukemista ja niiden ohjaamista olen harjoitellut omien koirieni kanssa nyt noin 30 vuotta. Omarotuni on dobermanni ja tällä hetkellä niitä on perheessämme 2kpl, uros ja narttu, 2018 alkuvuonna syntynet Hugo ja Sia Sophia (profiilikuvassani Sia Sophia 4kk ikäisenä moikkaamassa minua hänelle ominaiseen tyyliin).  Näiden kanssa treenailen tottelevaisuus- ja jälkihommia sekä doboilen. Sekä aloittelen nyt  myös pienimuotoista dobermannien kasvatustyötä.